Wij zijn een platform waar ‘s werelds meest veelbelovende talenten in media, creatie en technologie samenwerken om positieve impact te leveren voor ambitieuze merken

dankzij WAARDEVOL ONDERZOEK

dankzij SLIMME DATA OPLOSSINGEN

dankzij EFFECTIEVE MARKETING OPLOSSINGEN

dankzij AANTREKKELIJKE CONTENT CREATIE

Transparant en toegankelijk

Door toevoeging van succesvolle merken aan onze platform vergroten we onze slagkracht en onze volumes, hebben we minder overhead, meer tijd voor kwaliteit en meer ruimte voor innovatie en R&D. Zo behouden we onze voorsprong in techniek en kunnen we meer betekenen voor onze klanten. Nu en in de toekomst.

Image module
Layer
Layer

Creative agency for Digital Journeys

Havana Harbor is een Creative Agency met expertise in ieder touch point van de digitale klantreis. Met kennis en ervaring in strategie, creatie, productie en optimalisatie werken we aan effectieve digitale communicatie. Altijd in samenwerking met klanten, bureaus en andere experts.

Coen Doolaard
Managing Director

Image module
Layer
Layer

M2Media: samen winnen

M2Media is een full-service mediabureau en bestaat uit ruim 35 mediaprofessionals. We helpen je met het maken van de beste keuze voor het realiseren van je marketing- en/of sales doelstellingen en verrassen je met sterk inhoudelijke plannen. Wij stellen graag de vraag achter de vraag. Wat is het doel? En waar dragen we aan bij? Zo zorgen we voor een goed overzicht. Het aantal kanalen neemt toe en campagne- en klantdata rollen dagelijks over je heen. Dat biedt naast complexiteit ook enorm veel kansen.

Lees meer

Wij zijn je co-piloot. We helpen je met je uitdagingen voor vandaag én morgen en geven je duiding over de trends. Daarbij stellen we jouw doelstellingen centraal. Daarbij staat één resultaat centraal: samen winnen.

Werk je graag met ondernemende types, die je gewoon eerlijk zeggen waar het op staat, waar je hard mee kunt lachen en van wie je deskundigheid mag verwachten? Dan ben je bij M2Media aan het goede adres.

Wij houden niet van ingewikkelde trajecten, maar we zijn juist flexibel, hands-on, adhoc en snel. Jullie sparren dan ook met de mensen die beslissingsbevoegd zijn. Het M2Media team heeft ruime ervaring met retail, zowel aan adverteerders, media- als reclamebureau kant.

M2Media is onderdeel van de Candid Group. Waarom zijn we samen gegaan? Door de krachten te bundelen bieden we de schaalgrootte en kunnen wij nog meer tijd aan klanten besteden. Tevens vergroten we onze slagkracht en onze volumes. Een ideale mix om klanten optimaal te bedienen. Zo maken we binnen ons netwerk ook gebruik van elkaars kennis en diverse toolings.

 

Stéphanie Smit
Managing Partner

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer

Creativity that sells

Data en creativiteit gebundeld tot: coole applicaties, slimme strategieën, advertising met impact en campagnes die succesvol converteren. Kortom: ‘daily dialogues’. Een naam om te onthouden als het gaat om social en digital marketing. Projectmanagement dat bovenop en middenin de materie zit met tools die simpeler, sneller en effectiever handelen mogelijk maken.

Robbert Gangadin, Sjef Kerkhofs
Directie

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

Creatief
strategisch
bureau

XXS Amsterdam is een creatief strategisch bureau voor nationale en internationale A-merken én game changers. We noemen ze geen klanten maar partners omdat ze onderdeel van ons team zijn. Een hecht team met een gedeelde mentaliteit: Brave and Ambitious; een hecht team met gedeelde cultuur waar eerlijkheid en respect altijd hand in hand gaan. Een hecht team met gedeelde ambitie; heldere doelen en een cultuur van effectiviteit.

José Evers, Map van Arem, Piet Hein Smit
Directie

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer

Merken ontzorgen bij mediacampagnes

Stroom is een onafhankelijk mediabureau voor merken die ambitieuze doelen stellen. Die een partij zoeken die hen ontzorgt en al hun mediavraagstukken oplost. Bij wie ze alles kunnen neerleggen, waarna wij zorgen dat het goedkomt. Wij hebben alle online en offline specialiteiten in huis, schakelen snel en geven advies aan tafel. Daarom waarderen adverteerders ons als het beste mediabureau van Nederland.

Lees meer

Dankzij onze Rotterdamse nuchterheid duiken we alleen op trends en nieuwe ontwikkelingen als het meer marketingresultaat oplevert voor onze klanten. Zij willen geen GRP’s, impressies of clicks, maar meer omzet, marktaandeel en merkbekendheid.

Onderdeel zijn van de Candid Group stelt ons en onze klanten in staat te profiteren van schaalgrootte wanneer dat ertoe doet. Tegelijkertijd kunnen we klanten de persoonlijke aandacht blijven geven die ze verdienen.

 

Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach
Directie

Image module
Layer
Layer

Full service digital performance agency

Mediamanagement en consultancy. Toonaangevend digital performance media bureau gericht op premium adverteerders. Mediabeheer en consultancy, met een focus op technologie en automatisering.

Pedram Shadbash
Managing Director

Image module
Layer
Layer

Marktonderzoek voor maximaal rendement

Vostradamus is hét onderzoeksbureau dat marktonderzoek, media en creatie direct met elkaar verbindt. Als onderdeel van de Candid Group werken onze onafhankelijke onderzoekers dagelijks samen met mediastrategen, mediaspecialisten en creatieven. Dit unieke samenspel leidt tot actiegerichte inzichten en maakt onze onderzoeken direct toepasbaar in de praktijk.

Leila de Zwart
Research & Strategy Director

Image module
Layer
Layer

Search Engine Marketing

Door een interdisciplinaire benadering van Search Marketing realiseren we voor onze opdrachtgevers een pad naar groei. Elke ‘Circle’ staat voor een bron van competitief voordeel wat tezamen zorgt voor een unieke aanpak en daarmee gepaarde resultaten.

Niels Meijssen
Head of Search

Image module
Layer
Layer

Media-inzet betaalbaar houden voor de krappe (culturele) beurs

BBK Media is al decennialang het gespecialiseerde mediabureau voor de culturele- en non profitsector. Van Paradiso tot het Kröller-Müller-Museum, van Het Nationale Theater tot Het Nederlands Philharmonisch Orkest. De budgetten van onze klanten zijn vaak beperkt, maar ze hebben wel commerciële doelstellingen. Wij houden media-inzet voor hen betaalbaar.

Lees meer

Dat kunnen we dankzij ons grote netwerk, onze jarenlange ervaring en expertise. We denken kritisch mee en zeggen eerlijk waar het op staat. Zo kent de sector ons. Als Talitha en Hans van BBK. Als onderdeel van de Candid Group kunnen we onze klanten ook marktonderzoek en creatie aanbieden. Bijvoorbeeld om doelgroepen in kaart te brengen en te zorgen dat creatieve concepten aansluiten op onze mediastrategie. Bovendien profiteren onze klanten zo van gebundelde volumes en inkoopkortingen.

 

Hans Siebbeles