Groei van uw business

dankzij WAARDEVOL ONDERZOEK

dankzij SLIMME DATA OPLOSSINGEN

dankzij EFFECTIEVE MARKETING OPLOSSINGEN

dankzij AANTREKKELIJKE CONTENT CREATIE

Transparant en toegankelijk

Door de bundeling van bedrijven vergroten we onze slagkracht en onze volumes, hebben we minder overhead, meer tijd voor kwaliteit en meer ruimte voor innovatie en R&D. Zo behouden we onze voorsprong in techniek en kunnen we meer betekenen voor onze klanten. Nu en in de toekomst.

M2Media is nummer 1 mediabureau volgens de FONK50​
Vostradamus levert marktonderzoek voor maximaal rendement
Stroom
 is het beste mediabureau van Nederland (bron: Adformatie Kerstrapport 2017)
Smartbids Hét full-service geïntegreerde online bureau van Nederland
The Edge Initiative maakt programmatic adverteren bereikbaar voor alle partijen
Werk slimmer met technisch op maat gemaakte oplossingen van Lavinci
BBK Media houdt media-inzet betaalbaar voor de smalle (culturele) beurs
HMK is sterk door één media service center
Taurro is de expert in distributie en marketing op de Europese retailmarkt
Frank.news is het onafhankelijk nieuwskanaal over en voor de mediabranche

Image module
Layer
Layer

M2Media: samen winnen

M2Media is een full-service mediabureau en bestaat uit ruim 35 mediaprofessionals. We helpen je met het maken van de beste keuze voor het realiseren van je marketing- en/of sales doelstellingen en verrassen je met sterk inhoudelijke plannen. Wij stellen graag de vraag achter de vraag. Wat is het doel? En waar dragen we aan bij? Zo zorgen we voor een goed overzicht. Het aantal kanalen neemt toe en campagne- en klantdata rollen dagelijks over je heen. Dat biedt naast complexiteit ook enorm veel kansen.

Lees meer

Wij zijn je co-piloot. We helpen je met je uitdagingen voor vandaag én morgen en geven je duiding over de trends. Daarbij stellen we jouw doelstellingen centraal. Daarbij staat één resultaat centraal: samen winnen.

Werk je graag met ondernemende types, die je gewoon eerlijk zeggen waar het op staat, waar je hard mee kunt lachen en van wie je deskundigheid mag verwachten? Dan ben je bij M2Media aan het goede adres.

Wij houden niet van ingewikkelde trajecten, maar we zijn juist flexibel, hands-on, adhoc en snel. Jullie sparren dan ook met de mensen die beslissingsbevoegd zijn. Het M2Media team heeft ruime ervaring met retail, zowel aan adverteerders, media- als reclamebureau kant.

M2Media is onderdeel van de Candid Group. Waarom zijn we samen gegaan? Door de krachten te bundelen bieden we de schaalgrootte en kunnen wij nog meer tijd aan klanten besteden. Tevens vergroten we onze slagkracht en onze volumes. Een ideale mix om klanten optimaal te bedienen. Zo maken we binnen ons netwerk ook gebruik van elkaars kennis en diverse toolings.

 

Stéphanie Smit
Managing Partner

Image module
Layer
Layer

Onafhankelijk nieuwskanaal over en voor de mediabranche

Frank.news is het open en onafhankelijke nieuwskanaal over en voor de media- , marketing- en reclamebranche. Opgezet als tegenhanger van bestaande nieuwssites en inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse medialandschap. De redactie bestaat uit gespecialiseerde en ervaren marketingjournalisten die vooral op zoek zijn naar verdieping en achtergronden. Daarnaast bindt het platform diverse vakspecialisten aan zich als gastschrijver. Frank.news trekt ruim 200.000 unieke bezoekers per maand en heeft ruim 30.000 nieuwsbriefabonnees.

Lees meer

Frank.news is de plek waar marketing en journalistiek samenkomen. Waar de specialisten in contentmarketing zitten. Frank.news redacteuren weten hoe je een verhaal moet vertellen aan een doelgroep. Bedrijven die zich richten op de marcom professionals kunnen gebruik maken van de kennis en ervaring van de frank.news redactie om deze doelgroep effectief te bereiken.

 

Titus Eikelboom
Directeur

Image module
Layer
Layer

Marktonderzoek voor maximaal rendement

Onderzoeksbureau Vostradamus helpt klanten aan integere marcom & business insights voor solide besluitvorming. Door de visuele en heldere vertaling van onderzoeksgegevens is het onderzoek bruikbaar voor verschillende disciplines in het bedrijf. Resolute onderzoeksconclusies die vervolgens pragmatisch implementeerbaar zijn helpen bedrijven naar hun maximale marktpotentieel. Hetzij door traditionele, of door innoverende onderzoeksmethodieken.

Lees meer

Onze klantenkring varieert van kleine partijen tot beursgenoteerde bedrijven. Onze kracht zit in de snelheid en de precisie van onze specialisten. Naast traditioneel marktonderzoek doen we campagne-effectmetingen in elk online en offline mediumtype, doelgroepanalyses en het door onszelf ontwikkelde Folder Rendement onderzoek. Omdat big data steeds belangrijker worden, helpt Vostradamus interne en externe data geschikt te maken voor onderzoek en analyse, bijvoorbeeld uit de CRM’s van onze klanten. Wanneer grote adverteerders en uitgevers zelf onderzoek willen doen, faciliteren wij daarin met onze tools, onderzoekspanels en expertise.

 

Youri van der Mijn
Directeur

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer

Merken ontzorgen bij mediacampagnes

Stroom is een onafhankelijk mediabureau voor merken die ambitieuze doelen stellen. Die een partij zoeken die hen ontzorgt en al hun mediavraagstukken oplost. Bij wie ze alles kunnen neerleggen, waarna wij zorgen dat het goedkomt. Wij hebben alle online en offline specialiteiten in huis, schakelen snel en geven advies aan tafel. Daarom waarderen adverteerders ons als het beste mediabureau van Nederland.

Lees meer

Dankzij onze Rotterdamse nuchterheid duiken we alleen op trends en nieuwe ontwikkelingen als het meer marketingresultaat oplevert voor onze klanten. Zij willen geen GRP’s, impressies of clicks, maar meer omzet, marktaandeel en merkbekendheid.

Onderdeel zijn van de Candid Group stelt ons en onze klanten in staat te profiteren van schaalgrootte wanneer dat ertoe doet. Tegelijkertijd kunnen we klanten de persoonlijke aandacht blijven geven die ze verdienen.

 

Yessica Zwetsloot en Rutger Mackenbach
Directie

Image module
Layer
Layer

Programmatic adverteren bereikbaar voor alle partijen

The Edge Initiative is een tech-bedrijf dat techniek en diensten levert (op het gebied van programmatic buying, Real Time Bidding, Big Data en Data Science) aan de bij ons aangesloten mediabureaus en adverteerders. Als facilitator zorgen we voor de techniek en bieden we een online advertising systeem aan dat transparant is en de meest optimale resultaten behaalt tegen zo laag mogelijke kosten.

Lees meer…

The Edge Initiative maakt programmatic adverteren bereikbaar voor alle partijen. Door volumes te bundelen geven we mediabureaus, bedrijven en uitgevers toegang tot het systeem van het onafhankelijk veilingplatform AppNexus, normaal gesproken het exclusieve domein van grote bureaunetwerken en media-exploitanten. Zo creëren we een level playing field voor iedereen en passen we prima in de strategie van de Candid Group om onafhankelijke mediapartijen met elkaar te verbinden en schaalvoordelen voor onze klanten te behalen.

 

Erik Geurts
Chief Technical Officer (CTO)

Image module
Layer
Layer

Werk slimmer met technisch op maat gemaakte oplossingen

Lavinci is een ontwikkelingsbureau met digitale expertise en helpt merken en bedrijven groeien. Wij bouwen websites, apps, software, op maat gemaakte management systemen en CRM’s die het werk van onze klanten slimmer en makkelijker maken. In een snel veranderende wereld waarin technologie en innovatie een steeds belangrijkere rol spelen, bieden wij onze klanten effectieve en creatieve oplossingen. Daarbij kijken we naar doelgroep, doel en verwachtingen van de klant. Dat bedoelen wij met maatwerk.

Lees meer

Ons team van bevlogen vakmensen beschouwt elk project als een uitdaging en een kans om te leren en kennis te vergroten. Wij snappen dat niet iedereen onze programmeertaal spreekt, daarom hebben wij ons erin gespecialiseerd om technische taal in begrijpelijke taal om te zetten. We hebben de kans gehad om een brede ervaring op te doen in branches als telecommunicatie, verzekeringen en horeca. Voor al meer dan een decennium bedienen we een scala aan kleine en middelgrote bedrijven in verschillende marktsegmenten.

 

Pedro Gonçalves
Directeur

Image module
Layer
Layer

Samen sterk door één media service center

Het Mediakantoor is het media service center voor alle bureaus en bedrijven van de Candid Group en daarbuiten. Een Nederlandse club waar alle backoffice-activiteiten zijn ondergebracht. Zo ontzorgen we onze eigen merken, maar ook partners die niet de lasten van een groot bureau willen dragen, maar wel willen profiteren van schaalgrootte.

Lees meer

Kleine bureaus, zzp’ers en doe-het-zelvende adverteerders kunnen gebruik maken van de kennis, expertise en ervaring van de Candid-specialisten. Van media-trading tot mediaproductie, van programmatic tot projectmanagement. De Candid Group is het grootste Nederlandse onafhankelijke netwerk van mediabedrijven en daarin is ‘Het Mediakantoor’ de spil.

 

Patrick Veldhuis
Directeur

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer

Media-inzet betaalbaar houden voor de krappe (culturele) beurs

BBK Media is al decennialang het gespecialiseerde mediabureau voor de culturele- en non profitsector. Van Paradiso tot het Kröller-Müller-Museum, van Het Nationale Theater tot Het Nederlands Philharmonisch Orkest. De budgetten van onze klanten zijn vaak beperkt, maar ze hebben wel commerciële doelstellingen. Wij houden media-inzet voor hen betaalbaar.

Lees meer

Dat kunnen we dankzij ons grote netwerk, onze jarenlange ervaring en expertise. We denken kritisch mee en zeggen eerlijk waar het op staat. Zo kent de sector ons. Als Talitha en Hans van BBK. Als onderdeel van de Candid Group kunnen we onze klanten ook marktonderzoek en creatie aanbieden. Bijvoorbeeld om doelgroepen in kaart te brengen en te zorgen dat creatieve concepten aansluiten op onze mediastrategie. Bovendien profiteren onze klanten zo van gebundelde volumes en inkoopkortingen.

 

Hans Siebbeles en Talitha Angenent

Image module
Layer
Layer

Expert in distributie en marketing op Europese retailmarkt

Bedrijven die succesvol zijn in eigen land, hebben vaak moeite om op te schalen naar internationale sales en distributie. Taurro helpt innovatieve bedrijven en merken om hun consumentenproducten op de complexe Europese retailmarkt te brengen en te verkopen.

Lees meer

Wij zijn expert in elk aspect van retail, van sales tot distributie. Dat combineren we met de expertise in marketing en communicatie binnen de Candid Group. Van marktonderzoek tot mediastrategie, van data-analyse tot e-commerce. Zo helpen we bedrijven voor binnen of buiten de EU hun distributienetwerk uit te breiden, omzetten te verhogen, kosten te besparen en de Europese markt te veroveren. Zowel in traditionele als online retail.

We leveren niet alleen diensten, maar nemen ook actief deel in joint ventures en bemoeien ons dan vooral met sales, marketing en management.

 

Tom Naeije
Directeur en co-founder