Candid Group

GEBUNDELDE MEDIAKRACHT
MAAKT LOKALE SPELER STERKER

De Candid Group is het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media-, marketing- en communicatiebureaus. Candid Group bestaat uit zorgvuldig geselecteerde A-merken in de marketingcommunicatiebranche. Allen met hun eigen specialismen en vaardigheden. Gecombineerd zijn zij een ijzersterke combinatie van expertise, innovatie door en met techniek, maar vooral volledige aandacht voor de bedrijven die we adviseren en vertegenwoordigen.

Het is onze missie om als toonaangevend onafhankelijk marketing- en communicatienetwerk merken te helpen om duurzame rendabele relaties met hun doelgroepen op te bouwen. Door een optimale afstemming van onze media, content, tech en datadiensten verkleinen wij de afstand tussen consument en merk. In een ondernemende aanpak waarbij de fundamentele belangen van de consument centraal staan en het recht van privacy wordt gerespecteerd.

Image module

WAT BETEKENT DAT

voor u
Transparant en toegankelijk
Eerlijk, oprecht en recht op het doel af voor onze klanten. Zonder poespas en volledig transparant.
Wij zijn geen leveranciers maar businesspartners voor onze klanten. Transparantie vormt daarbij geen doel op zich, maar is een gegeven in alle facetten van wat we doen en wat we uitdragen. Zodat u weet waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten.
Kennis van zaken
Kennis is macht én biedt voordeel ten opzichte van de concurrentie. Onze klanten hebben direct toegang tot grote panels en data tegen een fractie van de kosten die men eerder gewend was.
Onze experts geven inzicht in de vitaliteit van je merk, beweegredenen van je doelgroep, brengen de bestedingen en aanwezigheid van concurrenten in kaart én bieden heldere inzichten, zodat goed onderbouwde beslissingen gemaakt kunnen worden. Dit allemaal gebaseerd op onderzoek, data en trendscenario’s. Up-to-date inzicht in wat er is gerealiseerd is daarbij van groot belang. Onze resultaten maken we zichtbaar in overzichtelijke dasboards en rapportages.
Weinig overhead
Candid Group heeft één backoffice. Daardoor kunnen bij de groep aangesloten merken zich richten op hun kerntaak en specialisme en hun tijd volledig besteden aan de klant.
Door al onze shared services zoals IT, HR, technologie en Finance te bundelen binnen de Candid Group kunnen onze merken zich focussen op hun kerntaken waardoor onze klanten minder betalen voor overhead en bovendien kunnen profiteren van nieuwe technologie die vanuit de Candid Group aan haar merken ter beschikking wordt gesteld.
Alles onder één dak
Onderzoek, media-inkoop, -planning & -strategie, programmatic en creatie onder één dak. Complementaire bedrijven die gecombineerd of los van elkaar kunnen worden ingezet voor het beste resultaat. Full Service betekent bij Candid Group dan ook echt Full Service.
Bent u op zoek naar een goede specialist of heeft u juist behoefte aan een goed overzicht tussen de verschillende marketingactiviteiten? Wilt u een strategisch bureau of juist een lean & mean oplossing? Bij Candid Group kunt u voor beiden terecht dankzij een breed aanbod van verschillende disciplines en bureaus.
Innovatief en relevant
Candid Group heeft een eco-systeem gebaseerd op real- time interesses en behoeften van consumenten, inzichtelijk gemaakt met behulp van nauwkeurige data-analyses. Technisch hoogwaardige oplossingen die ten dienste staan van al onze merken en hun klanten, om de inzichten te bieden die zij nodig hebben.
Adverteerders staan onder druk om aan ongekende consumentenverwachtingen te voldoen. Relevantie is een absolute voorwaarde voor het maken én verspreiden van de boodschap. Candid Group investeert in mensen, content, technologie en data om onze merken continu te blijven ontwikkelen zodat onze klanten betere en intelligentere oplossingen krijgen aangedragen die relevant zijn voor de consument.
Management team

Directie Candid Group

Team member
Gérard Ghazarian
Chief Executive Officer (CEO)

Gebundelde mediakracht maakt lokale spelers sterker

Het is onze missie om als toonaangevend onafhankelijk marketing- en communicatienetwerk merken te helpen om duurzame rendabele relaties met hun doelgroepen op te bouwen. Door een optimale afstemming van onze media, content, tech en datadiensten verkleinen wij de afstand tussen consument en merk. In een ondernemende aanpak waarin de interesses en het gedrag van consument centraal staan. Zowel grote, kleine als ambitieuze merken. Wij focussen ons op lokaal en niet op globaal. Al die prachtige Nederlandse merken willen persoonlijke aandacht van een bureau dat begrijpt wie ze zijn en meedenkt in marketingoplossingen. Daar is de Candid Group voor.

Team member
Chris van Zanten
Chief Financial Officer (CFO)

Solide fundament om te investeren in de toekomst

De bedrijven binnen de Candid Group behoren tot de top van Nederland in hun vakgebied. Ze zijn innovatief en creatief en stralen een enorme ondernemerszin uit. In een dergelijke omgeving is mijn rol als CFO niet alleen risico’s signaleren, maar ook kansen in kaart brengen en daarmee de ambities van de bedrijven binnen de Candid Group mede vormgeven. Binnen de Candid Group hebben we een optimaal functionerend Shared Service Center waarin financiën, inkoop en andere backoffice activiteiten gecentraliseerd zijn. Dit alles levert een hogere efficiency en effectiviteit op, maar vooral ondersteuning, zodat de bedrijven zich kunnen richten op hun primaire taken en processen. Door deze ondersteuning ontstaat er simpelweg meer tijd en ruimte om te doen waar we goed in zijn, namelijk het zo optimaal bedienen van onze klanten. Uiteindelijk geeft dat alles de zekerheid en vertrouwen naar de markt, naar onze klanten en onze zakenpartners.

Lees meer 

Team member
Youri van der Mijn
Chief Data Officer (CDO)

Techniek en Data zijn een drijvende kracht achter de marketing

Youri van der Mijn is mede-oprichter van de Candid Group en tevens managing director van het label Vostradamus. Binnen de Candid Group is er een belangrijke rol weggelegd voor de CDO. Data vormt een essentieel onderdeel om onze klanten de juiste inzichten te verstrekken in de behoeften van consumenten. De data wordt op allerlei wijze gegenereerd vanuit interne en externe bronnen, welke wij geschikt maken voor verder onderzoek en analyse. Wij doen onderzoek voor kleine en grote adverteerders en faciliteren partijen ook met zelfontwikkelde tools, onderzoekspanels en expertise. De rol van Big Data is binnen onze groep zeer voornaam. Het is dan ook logisch dat deze verantwoordelijkheid binnen de Candid Group centraal is gebundeld en daarmee de veiligheid en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.

Die noodzaak ligt enerzijds in de nieuwe wettelijke vereisten, bijvoorbeeld voor de GDPR (General Data Protection Regulation). Maar een dergelijke evolutie van werken met data is ook noodzakelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten en voor de groei van onze labels. Data-analytics biedt ons en onze klanten groot voordeel op, zeker als dit gebeurt met een robuust platform dat een uniform inzicht geeft in alle beschikbare data. Een analytics-platform is tegenwoordig eigenlijk geen nice-to-have meer, maar een must-have. Daardoor is het uiterst belangrijk dat er een rol wordt gecreëerd die verantwoordelijkheid draagt voor de algehele datastrategie. Dit is noodzakelijk voor ons succes.

Lees meer 

Team member
Patrick Veldhuis
Chief Media Officer (CMO)

Samen sterk door één media service center

Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van media-inkoop, mediarelaties en daarbij onze schaalgrootte stellen ons in staat om onze klanten het concurrentievoordeel te geven dat ze verdienen. Het Mediakantoor is het resultaat van een gerichte samenwerking tussen de onderlinge merken van de Candid Group. Deze samenwerking biedt grote voordelen voor de bij onze mediabureaus aangesloten merken. Onze opdracht gaat echter veel verder dan het geïsoleerd aankopen van media tegen de juiste prijs. Het Mediakantoor integreert de kennis van planning, media-inkoop, data, content en digitaal waardoor we de hoogste mediawaarde creëren voor onze klanten. Slim, innovatief en met respect voor onze relaties opereren we in een snel veranderende mediamarkt met als doel het meest optimale resultaat voor onze klanten te bereiken.

Lees meer 

Verrassend werk begint met een inspirerende werkomgeving

Mensen maken onze merken