Candid Group

Het grootste platform van onafhankelijke bureaus:
innovatief, efficiënt en ondernemend.

In een snel veranderende wereld zijn er twee keuzes:
het overkomt je, of je omarmt het en gaat met open vizier de toekomst tegemoet.

Wij kiezen voor dat laatste; een open benadering op basis van wederzijds vertrouwen.
Dat zit in onze naam en in het DNA van onze medewerkers.

Bij ons geen silo’s, maar één platform waarin media, creatie, tech en data vrijelijk bewegen.
Tussen merken en hun publiek. Tussen ons, onze klanten en hun organisaties.

Daarom hebben we gekozen voor een platform. Een open organisatie waar disciplines en specialisten van alle bureaus met elkaar samenwerken vanuit het oogpunt van klant en doelstelling.

Waar innovatie niet wordt opgedrongen, maar zich spontaan ontwikkelt en alle ruimte krijgt.

Zo veranderen we complexe uitdagingen in innovatieve oplossingen.

Ons motto: Toon lef, zet door, wees open. Wees Candid.

Directie Candid Group

Onze platformorganisatie wordt aangestuurd door bewezen succesvolle ondernemers die het leuk vinden om de mouwen op te stropen en samen aan successen te bouwen. De labels binnen onze groep zijn uiteraard geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring, maar bovenal op ondernemerschap. Ondernemerschap is onze gemene deler. Ons DNA.

Image module

Onze platformorganisatie wordt gerund door bewezen succesvolle ondernemers die het leuk vinden om de mouwen op te stropen en samen aan successen te bouwen. De bureaus binnen onze groep zijn uiteraard geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring, maar bovenal op ondernemerschap. Ondernemerschap is onze gemene deler. Ons DNA.

Hoewel “in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst zijn” lukt het ons keer op keer om bedrijven en organisaties te helpen om succesvol(ler) te zijn.

We snappen het belang van korte én lange termijn resultaten en wij vertellen zaken zoals ze zijn, zonder poespas. We benoemen de hobbels op de weg en zijn oprecht in onze adviezen.

Als ondernemer moet je immers ook durven investeren en experimenteren. Daar is lef voor nodig.

Wij geloven dat Nederlandse merken een Nederlands marcom-netwerk verdienen. Omdat we hen beter begrijpen en omdat we hen (meer) persoonlijke aandacht kunnen geven.

Samen ondernemen

Image module
Layer
Layer

Samen sterk door één shared service center

Candid Amplify is het shared service center voor alle bureaus van de Candid Group. Een Nederlandse platform-organisatie waar alle shared service activiteiten zijn ondergebracht. Zo ontzorgen we onze eigen merken, maar ook partners die niet de lasten van een groot netwerk willen dragen, maar wel willen profiteren van schaalgrootte.

Lees meer

Onze eigen merken en doe-het-zelvende adverteerders maken gebruik van de kennis, expertise en ervaring van de Candid-specialisten. Van media-trading tot mediaproductie, van programmatic tot projectmanagement en van onderzoek tot data-science. De Candid Group is het grootste Nederlandse onafhankelijke platform van mediabedrijven en daarin is ‘Candid Amplify’ de spil.

Arjan Veenhuis
Managing Director

Image module
Verrassend werk begint met een inspirerende werkomgeving

Mensen maken onze merken