Over Piwik PRO

De Candid Group is exclusief partner in de Benelux voor de Marketing Suite van Piwik PRO voor de retail-, marketing- en mediabranche. Het verzamelen, analyseren en gebruiken van first party klantdata is van levensbelang voor de retail-, marketing- en mediabranche. De Candid Group is een samenwerking aangegaan met Piwik PRO om, binnen de GDPR/AVG regeling, deze branches te helpen het grootste profijt te laten halen van de mogelijkheden die dit biedt.

First party klantdata

Binnen Piwik Pro zijn de krachten gebundeld om het verzamelen en analyseren en inzetten van first party klantendata op een eenvoudige manier mogelijk te maken. Hiertoe is een marketing suite op ondernemingsniveau opgezet. De marketing suite is gebouwd om te voorzien in de specifieke informatiebehoeften van bedrijven, overheden en gegevensgevoelige organisaties. Daarbij zijn volledige privacy-naleving en gegevenseigendom 100% gegarandeerd.

Piwik Pro inzichten

De Piwik PRO Marketing Suite maakt het voor gebruikers mogelijk om snel gedetailleerde inzichten te krijgen met behulp van gegevenssegmentatie, gegevensactivering, gebruikersgerichte rapportage en feilloze tag-implementatie. Hierbij wordt de volledige beveiliging van gegevens gegarandeerd. Bovendien krijgt u met Piwik PRO Intranet Analytics gedegen inzicht in het interne communicatiesysteem van uw organisatie.

Cloud en in-huis

U host Piwik PRO Web Analytics op uw eigen infrastructuur, in een daarvoor bestemde private cloud. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de Piwik PRO Cloud services. Voor beide opties geldt dat er geen afbreuk wordt gedaan aan de gegevensbeveiliging en privacyverplichtingen. U kunt altijd op verantwoorde wijze gevoelige gegevens verzamelen.

Contact Piwik PRO